NB-Projektmanagement GmbH

LED - láncok, betűk, jelek, megjeleníti és jacht - világítás

Cégünk célul tűzte ki, hogy kiváló minőségű termékekeket - Made in Germany - kínáljon a LED-technológia területén. Képzett munkatársainknak hála, a fiatal vállalkozásunk közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a mikroelektronika és elektronikai gépipar területén. Örömmel várjuk az Ön érdeklődését és biztosítjuk az abszolút professzionalitást.

LED-Ketten, Leuchtbuchstaben, Leuchtschilder und Yachtbeleuchtungen

A LED láncok (világító diódák) alkalmazása hihetetlen rugalmasságot biztosít Önnek, illetve az Ön marketingeseinek ahhoz, hogy szinte bármilyen feliratot, vagy alakzatot a legkülönbözőbb irányokból megvilágítsanak vagy kiemeljenek. A LED lánc rugalmasságát kihasználva több írányból azaz háromdimenziós kiemelésekkel olyan fényhatások érhetők el könnyedén, amilyeneket a klasszikus megvilágításokkal sokkal nehézkesebben érhetünk csak el (3D lehetőségek).

Az NB-Projektmanagement GmbH által forgalmazott LED lánc nem csak a rugalmasságot, de a környezetbarátságot is biztosítja, hiszen más megvilágításokhoz képest az energiafogyasztása minimális, mindamellett, hogy a fényerőben nem marad el azok mögött. A LED lánc alkalmazásának másik nagy előnye, hogy kis méretek estén is jól alkalmazható, hiszen a LED lánc rugalmassága nem csak a hajlékonyságában rejlik, hanem a LED-ek átcsoportosíthatóságában és az alacsony tápfeszültségek kiválasztási lehetőségében is. Tekintse meg itt a bevezetőoldalon képeinket, melyek illusztrálják a LED lánc hatékonyságát. Bővebb technikai információkat a vastag sárga betűkkel megjelenő LED lánc feliratra kattintva olvashat a termékünkről.

Kérjük, hogy ne hezitáljon, ha esetlegesen kérdések merülnek fel Önben, állunk a rendelkezésére mind az elérhetőségi oldalunkon, mind pedig az érdeklődési oldalon. Kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolunk, az Ön adatait pedig az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően kezeljük.

világos betűk

 

Yachtlight

 

világító jelek

 

LED lánc